طرح توجیهی تولید مربا و مارمالاد

مربا از پختن میوه‌ کامل یا خرد شده با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظروف در بسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. اساس تهیه‌ مربا تشکیل ژل است. پکتین، از مهم‌ترین مواد اولیه تولیدکننده‌ ژل، در بسیاری از میوه‌ها، سبزی‌ها ‌و ریشه‌های نشاسته‌ای یافت می‌شود و به دلیل قدرت جذب‌کنندگی بالایی که دارد به عنوان قوام دهنده در تهیه‌ مربا استفاده می‌شود.

كدهای ISIC محصول

انواع مربا و مارمالاد در سامانه ثبت مجوزهای صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت دارای کدهای ISIC زیر می‌باشند:

انواع مربا 1513412311

انواع مارمالاد 1513412336

مراحل تولید مربا و مارمالاد

فرآیند تولید مربا در کارخانه دارای مراحل مختلفی می باشد که در این جا چند مرحله اصلی و کلی آن را بیان می‌کنیم:

  • اولین مرحله آماده کردن میوه ها یعنی شستشو، هسته گیری و… می باشد.
  • مرحله دوم تهیه کردن شربت است که به طرق مختلفی انجام می‌گیرد.
  • مرحله بعدی پختن میوه‌هاست که می‌تواند به دو روش انجام شود.
  • در این مرحله شیشه‌های مربا به وسیله دستگاه پرکن یا دستی پرشده و سرپوش‌گذاری می‌شوند.
  • در نهایت شیشه های حاوی مربا را با دستگاه سردکن خنک می‌کنند.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *